Izjava o privatnosti

Delicia d.o.o., Štrped 59, 52420 Buzet, OIB: 02483986098 (u daljnjem tekstu: Delicia) zadržava sva autorska prava na korištenje fotografijama, tekstom i ostalim objavljenim materijalom, u smislu pozitivnih zakonskih propisa u Republici Hrvatskoj. Fotografije, tekstovi i ostali materijal ne smiju se objavljivati, prodavati, javno ili privatno publicirati niti na bilo koji drugi način upotrebljavati bez suglasnosti Delicie.

Uvodne odredbe

Delicia poštuje vašu privatnost te se obvezuje na zaštitu vaših osobnih podataka. Prikupljanje i čuvanje podataka izvodi se u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.

Podaci pokriveni sustavom politike privatnosti

Podatke koje od Vas prvenstveno tražimo i koji su zaštićeni:

–  ime, prezime

– adresa stanovanja

– kontakt telefon

adresa e-pošte

– ostali podaci koje navedete, a napomenete da želite da ostanu tajni.

Svrha dobivenih podataka

Svi podaci koje Delicia od vas dobije služe isključivo za:

– što učinkovitijeg odgovora na Vaš upit

– osiguranja pružanja tražene usluge

– naše interne statističke obrade podataka

– mogućnosti slanja publikacija, brošura i drugih promidžbenih materijala.

Delicia jamči da će se  prikupljenim podacima koristiti samo u navedene svrhe. Ustupanjem svojih osobnih podataka kroz sve oblike komunikacije dajete svoju izričitu suglasnost da vam se Delicia može obratiti u navedene svrhe. U slučaju da ne želite da Delicia kontaktira s vama, dužni ste o tome izričito pisanim putem izvijestiti Deliciu.

Vrijeme trajanja politike privatnosti

U trenutku kada dostavite svoje podatke pristajete na to da s vama kontaktiramo. Trenutak ulaska predstavlja vaš izričit pristanak na kontakt. Zaštita je privatnosti vaših podataka trajna i u svakom trenutno možete zatražiti prestanak email obavijesti. Nakon toga se Delicia više neće koristiti vašim podacima osim za interne svrhe, npr. radi informatičke ili statističke obrade podataka.

Sadržaj politike privatnosti

Vaše podatke ne prodajemo, ne iznajmljujemo niti stavljamo trećim pravnim i fizičkim osobama izvan Delicie na raspolaganje bez vašeg pristanka, jer je to protivno našoj politici o privatnosti. Delicia se drži stroge politike “no spam”. Delicia ne odgovara za slučajnu pogrešku ili pogrešku zbog više sile, ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zajamčene zaštite vaših podataka, ali jamči da će pogreška biti otklonjena, ako je to moguće, čim prije.

Kolačići i internetske tehnologije

Kao što je slučaj i s mnogim drugim internet stranicama, i naš se može koristiti „kolačićima“ i drugim tehnologijama koje nam olakšavaju isporučivanje sadržaja ovisno o vašim područjima interesa, obrađivanje zahtjeva, i/ili analiziranje karakteristika vaših posjeta. Kolačići se sami po sebi ne mogu upotrebljavati za otkrivanje vašeg osobnog identiteta. Kad pristupate našoj web-stranici, ova informacija našim poslužiteljima identificira svojstva vašeg pretraživača, ali ne i vas. Želite li u bilo kojem trenutku izbrisati ili onemogućiti kolačiće na svojem računalu, možete ažurirati postavke svojeg internetskog pretraživača (informacije o načinu brisanja i onemogućavanja kolačića potražite na svojem pretraživaču odabirom izbornika „Help“) Informacije možemo također prikupljati primjenom „pikselskih oznaka“, „mrežnih signala“, „praznih GIF-ova“ ili sličnih sredstava (zajednički nazvanih „pikselske oznake“) koja nam omogućuju saznati kad posjećujete naš portal i kako se koristite našim porukama e-pošte ili oglasima.

Promjena podataka

U svakom nam se trenutku možete obratiti radi pregleda svojih osobnih podataka, kao i radi ažuriranja, ispravka ili brisanja podataka. Do tog se trenutka u navedene svrhe koristimo vašim starim podacima.

Vaša suglasnost

Popunjavajući formulare na ovoj stranici jamčite da su informacije koje ste priložili točne, da ste poslovno sposobni i ovlašteni raspolagati danim informacijama te da ste u cijelosti suglasni da Delicia vaše podatke upotrebljava i prikuplja u skladu sa zakonom i uvjetima naše politike privatnosti.

Transparentnost

Ako odlučimo mijenjati svoju politiku privatnosti, promjene ćemo postaviti na ovu stranicu tako da možete neprestano imati uvid u njih.

Dodatna objašnjenja

S uporabom naše stranice potvrđujete da ste pročitali Izjavu o privatnosti i da se s njom slažete.

Ako imate dodatna pitanja, probleme ili napomene u vezi s našom politikom privatnosti, možete nam to poručiti na keksi@delicia.hr